Ali Çamdalı, Konyaspor'u ligde bırakabilirse önemli bir başarıya imza atacak

Ali Çamdalı, Konyaspor'u ligde bırakabilirse önemli bir başarıya imza atacak
 Muhabir
Konyaspor'da takım kaptanı olarak tarihi başarılara imza atan Ali Çamdalı teknik direktör olarak takımı ligde bırakabilirse bu başarılarına bir yenisini ekleyecek ve kariyeri içinde yeni bir sayfa çacak

Teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayıran Konyaspor'da yeni teknik direktör Ali Çamdalı takımı lige bırakırsa teknik adamlık kariyeri için önemli bir kapıyı aralayacak.

kaptan-2.jpg

4 ZORLU MAÇ

Ali Çamdalı, Konyaspor’da bu sezon görev alan 4. teknik adam olarak zor bir göreve talip oldu. Ali Çamdalı ilk sınavını şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe karşısında verecek. Çamdalı zorlu maçta bir sürpriz sonuca imza atarak galibiyet ya da en az 1 puan almanın hesabı içerisinde olacak. Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor bir sonraki hafta Samsunspor’u konuk edecek. Sezonun maçı niteliğinde mücadeleden 3 puanla ayrılmaktan başka şansı olmayan yeşil-beyazlılar ardından Kayserispor deplasmanına gidecek. Konyaspor son maçta lider Galatasaray’ı ağırlayacak. Galatasaray’ın Konyaspor maçına şampiyon olarak gelme ihtimali de bulunuyor.

img2102023165439-uhvrn.png

YENİ KARİYER KAPISI ARALAMA FIRSATI

Futbolculuk döneminde kaptan olarak Konyaspor’da önemli başarılar imza atan Ali Çamdalı’nın ateşten gömlek giyerek yeşil-beyazlıları sağ salim limana yanaştırıp yanaştıramayacağı merakla bekleniyor. Ali Çamdalı, Konyaspor’un ligde kalmasını sağlarsa kendisi için yeni bir kariyerin kapısını aralamış olacak ve hocalık yolunda önemli bir adım atacak. Konyaspor muhtemelen yeni sezona da Ali Çamdalı yönetiminde girecek. Öte yandan Konyaspor’da birlikte forma giydikleri Ali Turan da atan Ali Çamdalı’nın yardımcısı olarak teknik heyette yer almaya devam edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.