Araç sahipleri hem üzülecek hem sevinecek: İki zam bir indirim pompaya yansıdı

Araç sahipleri hem üzülecek hem sevinecek: İki zam bir indirim pompaya yansıdı
 Muhabir
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ederken araç sahiplerini hem sevindirecek hem de üzecek fiyatlar pompaya yansıdı.

Benzin, motorin ve LPG (otogaz) fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorine zam, otogaz fiyatlarına indirim geldi. 3 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını takip ediyor. Brent petrolün varil fiyatı, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını sabit tutmasının ardından dün yaklaşık yüzde 3 azalışla son 7 haftanın en düşük kapanışını kaydetti. Benzine 28 kuruş, motorine 26 kuruş zam geldi. Otogaz fiyatlarında ise 1 lira 64 kuruş indirime gidildi. Otogaz ortalama 22,47 liradan satılıyor. Fiyat değişiklikleri gece yarısından itibaren pompaya yansıdı.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.