Konyaspor Kulübü'nden Fenerbahçe'ye "bilet" cevabı

Konyaspor Kulübü'nden Fenerbahçe'ye "bilet" cevabı
Fenerbahçe'nin ilk maçta Konyaspor taraftarı için belirlediği 910 TL'lik yüksek bilet fiyatına Konyaspor Kulübü 1.001 TL'lik bilet fiyatıyla yanıt verdi.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Tümosan Konyaspor 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak maçta "misafir tribün" için bilet fiyatlarını 1.001 TL olarak belirledi.

FENERBAHÇE-KONYASPOR MAÇI BİLET FİYATLARIsdfgdfg.jpg

"TARAFTAR YOLLAYAMADIK"

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar TV’de yaptığı konuşmada, "Anadolu kulüplerinin Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi yüksek paralara bilet alabilecek gücü yok. Fenerbahçe ile oynadığımız ilk maçta deplasman bilet fiyatı 900 küsur liraydı. Çok yüksek. Taraftar yollayamadık. Biz de maksimum bilet fiyatı seviyesinde Fenerbahçelileri misafir edeceğiz. 1.010 lira gibi bir rakam olacak. Tribünümüzün toplam sayısının yüzde 5'ine denk gelen 2.050 civarında bir misafir tribün alanımız var. Tamamını alabilir Fenerbahçe. Sorun yok." demişti.

KONYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

biletler.png

"FENERBAHÇE’Yİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ"

Başkan Ömer Korkmaz, konuşmasında geçen "Fenerbahçe’den intikam alacağız” sözleriyle ilgili ise Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada ise sözlerinin sadece bilet fiyatıyla ilgili olduğunu belirterek, "Kimseye intikam ve kin güdecek halimiz yok. Bilet mevzusuyla ilgili bir yanlış anlaşılma oldu. Ali Koç ile de telefonda konuştuk. Burası kardeşliğin şehri. Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayacağız. Başımızın üstünde yerleri var.” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.