Konyaspor'la Fenerbahçe 46. randevuya çıkacak

Konyaspor'la Fenerbahçe 46. randevuya çıkacak
 Muhabir
Konyaspor'la Fenerbahçe, pazartesi günü Süper Lig'de 46. kez karşı karşıya gelecek

Tümosan Konyaspor, Süper Lig'de 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir olacak.

34-8 FENERBAHÇE ÜSTÜN

Tümosan Konyaspor ile Fenerbahçe 6 Mayıs Pazartesi günü oynayacakları karşılaşmayla birlikte Süper Lig’de 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım bugüne kadar ligde 45 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe 34 defa sahadan galibiyetle ayrılırken, Konyaspor 8 kez kazandı. İki takım arasındaki 3 karşılaşma ise beraberlikle neticelendi.

Rekabette Fenerbahçe, Konyaspor filelerini 119 gol kaz havalandırırken Konyaspor buna 49 golle karşılık verdi.

8 GALİBİYETİN 7’Sİ KONYA’DA

Konyaspor, Fenerbahçe’ye karşı elde ettiği 8 galibiyetin 7’sin i iç saha maçlarında aldı. Yeşil-beyazlılar 1 kez de rakibin deplasmanda mağlup etme başarısı gösterdi. Konyaspor 3 beraberliğin 2’sini de yine kendi evinde elde etti. Konyaspor rakibi karşısında son galibiyetini 29 Ağustos 2022’de Konya’da 1-0’lık sonuçla aldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 7-1 kazandı. Bu Fenerbahçe’nin Konyaspor karşısındaki en farklı galibiyeti olarak tarihe geçti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.