Sertab Erener'e benzetilen Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a cevap

Sertab Erener'e benzetilen Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a cevap
 Muhabir
Botoks yaptıran sanatçı Rafet El Roman'ı Sertab Erener'e benzeten gazeteci Ahmet Hakan'a Roman'dan cevap gecikmedi. Rafet El Roman, "Yüzümde estetik yok, kıskançlık yapıp gölge düşürmeyin" dedi.

Gazeteci Ahmet Hakan dün (30 Nisan 2024) yayınlanan köşe yazsısında Rafet El Roman'ı Sertab Erener'e benzetti.

aa.png

Geçmiş günlerde botox yaptırdığı için pişman olan Rafet El Roman, yaptığı paylaşımında pişmanlığını bir kez daha dile getirdi.

Rafet El Roman'dan yanıt gecikmedi. Rafet El Roman paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Arkadaşlar, ve sevgili Ahmet Hakan, bende estetik falan yok, 5 ay önce botox yaptırdım pişmanlığımı da dile getirdim. airiyeten bu fotoğraf, talihsiz çekilmiş ve üzerinde oynanmış bir fotoğraf, başka bir fotoğraf ta yok basının elinde, sürekli bu fotoğrafı paylaşıp, estetik yaptıran ünlülerle aynı karede haber olmak önce komikti fakat artık sinir bozucu olmaya başladı, görüntümün bu fotoğrafla hiç bir alakası yok, gerçekte her zaman bildiğiniz gibi karizmatik ve yakışıklı biriyim, kıskançlık yapıp gölge düşürmeye çalışmayın :)
@ahmethakanc @2.sayfaofficial"

a2f2f9ad-10f6-491b-885f-cd116048eefb-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.