Başkan Pekyatırmacı: Ramazan'ın bereketini tüm ilçe sakinlerimizle birlikte yaşıyoruz

Başkan Pekyatırmacı: Ramazan'ın  bereketini tüm ilçe sakinlerimizle birlikte yaşıyoruz
 Editör
31 Mart seçimlerinin yoğunluğunda gençlerle buluşmayı ihmal etmeyen Başkan Pekyatırmacı iftar ve sahur bereketini gençlerle paylaştı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yerel seçim çalışmalarının yoğunluğunda gençleri de ihmal etmiyor. Gündüz Kılınçaslan Mahallesi Eski Sille Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftar programına ardından da TÜGVA bünyesinde bulunan Dört Terim Öğrenci Yurdu’nda sahur programında gençlerle bir araya geldi.

selcuklu-belediyesi-iftar-ve-sahur-1.jpg

selcuklu-belediyesi-iftar-ve-sahur-2.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI: GÜNDÜZÜ VE GECEYİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE GEÇİRİYORUZ

Ramazan ayının bereketinin her yerde hissedildiğine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Ramazan-ı Şerif gerçekten bereketin, samimiyetin, birliğin ve beraberliğin çok başka hissedildiği mübarek bir zaman dilimi. Biz de sahada çalışmalarımızı sürdürürken bu bereketi ve güzelliği yaşayarak görüyoruz. Hemşehrilerimizle daha çok birlikte olmaya gayret ettiğimiz bu zaman dilimlerinde gündüzü ve geceyi hemşehrilerimizle birlikte geçirerek onların Ramazan coşkusunu ortak oluyoruz. Gündüz gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin akabinde gençlerimizle hem iftar hem de sahur bereketini birlikte yaşadık. Milletimizin temel dinamiği olan birlik ve beraberlik ruhunun hiç azalmadan daim olması en büyük duamız” şeklinde konuştu.

selcuklu-belediyesi-iftar-ve-sahur-3.jpg

selcuklu-belediyesi-iftar-ve-sahur-9.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.