Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Anneler Günü'nde hastane ziyareti

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Anneler Günü'nde hastane ziyareti
 Editör
Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Anneler Günü'nde Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocukları veya yakınları dolayısıyla hastanede refakatçi olarak bulunan anneleri ziyaret etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit, Kadın Meclisi Yönetimi ve AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık; Anneler Günü’nde Konya Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek yakınları dolayısıyla hastanede refakatçi olan annelerle bir araya geldi.

Hastanedeki tüm annelerin gününü tebrik eden heyet; bu özel günü hastanede geçirmek zorunda kalan anneler ile yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Heyet ayrıca, yoğun bir şekilde çalışan kadın doktor ve sağlık çalışanlarının da Anneler Günü’nü kutlamayı da ihmal etmedi.

kadin-meclisi-anneler-gunu-2.jpg

ANNELERİMİZE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit, Kadın Meclisi olarak her zaman kadınların ve annelerin yanında olduklarını belirtti.

Fazilet Koçyiğit; “Canlarından can katarak şefkat dolu yürekleri ile bizleri kucaklayan, büyüten, seven, saygıyı ve sevgiyi öğreten annelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz de Kadın Meclisi olarak, Anneler Günü dolayısıyla yeni anne olan, hastanede tedavi gören veya yakınları dolayısıyla hastanede bulunan annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık. Yeni anne olan kardeşlerimizin mutluluklarını paylaştık çünkü mutluluk paylaştıkça güzeldir. Herkesin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleriyle bizleri bugünlere ulaştıran bütün annelerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

kadin-meclisi-anneler-gunu-4.jpg

YÜREĞİMİZ HER ZAMAN ANNELERİMİZLE

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca da anlamlı bir günde annelerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu aktararak şöyle konuştu; “Her zaman annelerimizin ve kadınlarımızın yanındayız. Rabbim kardeşliğimizi daim kılsın. Bütün annelerimizin Anneler gününü tebrik ediyorum.”

kadin-meclisi-anneler-gunu-3.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.