Muhammet Yavaş

Muhammet Yavaş

Konya gündeminden

Konya gündeminden

Meclis kürsüsünden söz alan DEM Partili Mahmut Dindar, Kobani davası üzerinden Konyalı Vekil Mehmet Baykan’a sert çıktı ve hakaret etti.

KONYA AĞIR TAŞTIR

Dindar, Sert'in ardından şu sözlere yer verdi: "Meclismi bıraktınız, hangi meclisten bahsediyorsunuz? Hukuk mu kaldı, meclisin kararlarını mı uyguluyorsunuz?"

Bu duruma istinaden Vekil Dindar, "Emin ol, Konyalı vekiline sahip çıkar, hangi parti olursa olsun, Konya ağır taştır, altında kalırsınız."

Mehmet Baykan'ın cevabı gecikmedi ve "Bak, sen her şeye atlamadan adam gibi dur." dedi.

muhammet-yavas-yazi-2.jpg

Ne kadar Mevlana torunları olsalar da, Konya'nın temsilcileri adamlığı meclis kürsülerinden öğretir. Suskunluğunun asaletten geldiğini belirterek beyefendiliğini koruyan Vekil Baykan, şu sözle adamlığın dersini DEM Vekillerine verdi: "Söze bakarım, laf mı, diye? Söylene bakarım, adam mı, diye?"

Dem Parti kendine gelmeli, karşısındaki partinin Vekilinin İl Başkanlığından Cumhurbaşkanlığına kadar gelen dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Partisinin Vekili olduğunu bir kez hatırlamalıdır, yoksa birileri hatırlatır.

muhammet-yavas-yazi-1.jpg

ÇUMRA TOPRAKLARI KENEVİRLE BULUŞTU

Kapsamlı olarak projenin mihenk taşları olan Prof. Dr. Fikret Akınerdem, Sınırlı Sorumlu Çumra Anadolu ve Üretim Pazarlama Kooperatif Başkanı Mahmut Şenyüz ve yönetim kurulu üyeleri, Çumra'da büyük bir çalışmaya imza attılar.

muhammet-yavas-yazi-4.jpgPerde arkasında ne kadar siyasiler yer alsa da, Konya'da bu çalışmanın altına imzalarını attılar.

KONYA, BU KAPSAMDA BÜYÜK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATMIŞ OLDU

Kenevir üretimine iznin çıktığını aktaran Sınırlı Sorumlu Çumra Anadolu ve Üretim Pazarlama Kooperatif Başkanı Mahmut Şenyüz, "Bugün bizim için önemli günlerden biri, beklediğimiz kenevir üretimi ile ilgili izin geçen hafta geldi. Üretim izninin alınmasında emeği geçen birçok insanımız var. Bu bağlamda, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Tarım Bakanımıza, Cumhurbaşkanı danışmanları Serdar Kalaycı, Ayşe Türkmenoğlu, Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu'na, yine Konya Valiliğimize, Tarım İl Müdürümüz Duran Seçen'e, ayrıca bilimsel çalışmalarda yardımcı olan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Mehmet Gavgalı'ya ve öğretim üyesi Fikret Akınerdem'e teşekkür ederiz." dedi.

ÇOK GÜÇLÜ VE BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLAN EKİP, ÇUMRA'YA YENİ BİR SOLUK GETİRDİ

Konya Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, kenevir yetiştiriciliğinin ülke genelinde 19 ilde gerçekleştirildiğini ve il müdürlüğü olarak bakanlık kapsamında teknik elemanlar, valilik ve Tarım Bakanlığı ile işbirlikleri yapılarak taleplerinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Muhammet Yavaş Arşivi
SON YAZILAR