Mehmet Baykan’ı sahipsiz sanmasınlar

Mehmet Baykan’ı sahipsiz sanmasınlar
 Muhabir
Önceki gün TBMM Genel Kurulu’nda çıkan tartışmada DEM Partili Dindar, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a yönelik tehditkar cümleler kurmuştu. Konya vekilinin arkasında dururken, bir tepki de Altınekin Ziraat Odası Başkanı Kağnıcıoğlu' ndan geldi.

TBMM’nin önceki gün CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Başkanlığı’nda gerçekleştirilen genel kurulunda DEM Partili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Kobani Davası üzerinden gündem dışı konuşmuş, buna tepki gösteren AK Parti milletvekilleri de oturum başkanına iç tüzük hatırlatması yapmıştı.

Tartışmanın alevlenerek devam ettiği sırada AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, tepkisini ortaya koymuş, ardından ise DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar, “Yalan tabii, ne konuşuyorsun adi herif” gibi yakışık almayan ve haddi aşan cümleler kurmuştu. Bununla da yetinmeyip, “Elini indir, senin parmaklarını kırarım” diyerek tehditkar ve cüretkar tavrını sürdüren Dindar’a en güzel cevabı Mehmet Baykan, “Bize gelen bu tür tehditkar ya da kaba, yaralayıcı ifadelere aynı şekilde cevap vermek istemem ama şunu söylemek isterim ki elbette bizim de bize söylenen her lafa verilecek cevabımız vardır. Suskunluğumuz varsa asaletimizdendir. Lafa bakarım laf mı diye, lafı söyleyene bakarım adam mı diye” ifadeleriyle vermişti.

mehmet-baykan.jpg

‘KONYA’YI DA VEKİLLERİMİZİ DE SAHİPSİZ SANMASINLAR’

Meclis’te yaşanan gerginliğin yansımaları çok kısa bir süre içerisinde Konya’da da hissedildi. Birçok kişi sosyal medya hesabından Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a destek mesajları attı.

bekir-kagnicioglu.jpg

Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu da Meclis’te yaşanan gerilimin hudut tanımaz boyutlara taşındığını gördüklerini ifade ederek, “Meclis’e yakışmayan, Meclis’in ağırlığını taşıyamayan, Meclis’te nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, ağzına gelen her sözü olduğu gibi söyleyen, adeta içindeki kini ve öfkeyi çirkin ötesi sözlerle kusan ve tehditler savuran şahsın millete vekalet edebiliyor olduğundan bile şüphemiz vardır. Meclis’teki en sakin, en nazik isimlerden biri olan Konya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Baykan’a yönelik bu tür çirkin ve tehditkar cümleler en hafif tabirle büyük bir terbiyesizlik örneğidir. Kimse Konya’yı da Konya milletvekillerimizi de sahipsiz sanmasın. Bu bir tehdit değil, gerçeğin ibrasıdır. Vekillerimize hakaret edenleri esefle kınıyoruz. Sayın Mehmet Baykan nezdinde tüm Konya milletvekillerimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu bildiriyoruz” dedi.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum