Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başlıyor

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları'na kayıtlar başlıyor
Kayıtlar internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecek

“Sporun Merkezi” sloganıyla Selçuklu’da çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak, iletişim becerilerini ve kendine güven duygularını geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen Spor Okullarında yaz dönemi kayıtları 7 Mayıs Salı Günü saat 09:00’da başlıyor. Her yıl aileler ve çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterilen Yaz Spor Okullarında kontenjanlar kısa bir süre içerisinde dolarken, en çok ilgi gösterilen branşların başında, Yüzme, Cimnastik ve Futbol geliyor. Yaz Spor Okulları başvuruları www.selcuklubelediyespor.com ve www.sporselcuklu.com.tr internet adreslerinden online olarak gerçekleştirilecek.


15 Branşta, 35 Tesis ve 60 Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan çalışmalarda 190 antrenör eğitim verecek. Spor Okullarında başvuru yapılabilecek branşlar şu şekilde; Futbol, Yüzme, Tenis, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Karate, Wushu Kung-Fu, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Okçuluk, Judo ve Güreş. Eğitimler 24 Haziran 2024 tarihinde başlarken, 1 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

2023 YILINDA 25 BİN 736 ÖĞRENCİ SPORLA BULUŞTU

2023 yılında Selçuklu Yaz ve Kış Spor Okullarında toplam 25 bin 736 öğrenci eğitim gördü. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Selçuklu Spor Okullarında öğrencilere servis hizmeti sağlanırken, çanta ve branşa ait spor kıyafeti ücretsiz olarak veriliyor. Spor Okullarına kayıt yaptıran öğrencilerden 2.5ay ( 10 hafta) için toplam 750TL kayıt ücreti, servisli seansları tercih eden öğrencilerden ise 1000 TL de servis ücreti alınıyor. İki ve daha fazla kardeş kayıtlarında ise kişi başı 100TL indirim uygulanıyor. Yaz Spor Okullarında tüm branşlarda kontenjanları sınırlı oluyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.