1922 Konyaspor'da alt sıralardan kurtulmak istiyor

1922 Konyaspor'da alt sıralardan kurtulmak istiyor
Nesine TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden yavru kartal Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, bu hafta kendi adına çok kritik bir maça daha çıkacak

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve Teknik Direktör İsmail Aksu ile yollarını ayıran 1922 Konyaspor, ligde zor günler geçiriyor. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, Altyapı Koordinatörü Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur nezaretinde 52 Orduspor FK 8. hafta maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti. Yeşil beyazlılar ligde 5 maçtır galip gelemiyor.

DÜDÜK CİHAN ÖLMEZ’DE OLACAK

Aksu’dan sonra takımın başına geçen Baysangur, hafta içi boyunca özellikle teknik ve taktik idmanlara ağırlık verdi. Yeşil beyazlılar için bu maç büyük önem arz ederken, takım alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Nesine 3. Lig'in 8. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da 52 Orduspor FK ile oynanacak mücadeleyi Van bölgesi hakemi Cihan Ölmez yönetecek.

DİĞER MAÇTA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ

1922 Konyaspor’un bir sonraki hafta oynayacağı Osmaniyespor FK mücadelesi il güvenlik kararıyla bir gün ertelendi. 03. 11.2024 tarihinde oynanması planlanan maç 04.11.2024 tarihine ertelendi. Gerekçe olarak ise, Konyaspor’un Başakşehir ile oynayacağı müsabakası gösterildi.

Samet Aktaş

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.