1922 Konyaspor'da Osmaniye hazırlıkları sürdü

1922 Konyaspor'da Osmaniye hazırlıkları sürdü
 Editör
1922 Konyaspor, ligin 24. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Osmaniyespor maçının hazırlıklarına devam etti

Nesine TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da Osmaniyespor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, yönetiminde ligde kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Osmaniyespor, maçının hazırlıklarına devam ediyor. Karatay Saraçoğlu Tesisleri’nde başlayan idman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas çalışması yapan 1922 Konyaspor, daha sonra taktik üzerinde durdu.

ÇALIŞMALAR BUGÜN DEVAM EDECEK

Yeşil Beyazlılarda antrenman yarında devam edecek. Yarınki yapılacak olan antrenmanın ardından yavru kartallar ligin 24. haftasında Osmaniyespor ile oynayacağı maç için kampa girecek. Ardından ise maç saatini beklemeye geçecek. Zorlu mücadele 7 Ocak Stadyumu’nda saat 14:00’da başlayacak. Yavru kartallar kritik mücadeleyi kazanıp alt sıralardan kurtulmak adına nefes almak istiyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.