Akla çarpışan arabaları getiren kaza (VİDEOLU)

Akla çarpışan arabaları getiren kaza (VİDEOLU)
Sivas'ta kontrolden çıkıp park halindeki bir araca çarpan otomobil adeta domino etkisine sebep oldu.

Sivas Zara'da kontrolden çıkıp park halindeki bir araca çarpan otomobilin çarptığı araçta başka bir araca çarparak adeta domino etkisine neden oldu.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Sivas'ın Zara ilçesinde kontrolden çıkıp park halindeki bir araca çarpan otomobil adeta domino etkisine neden oldu. O anlar kameraya yansırken, akla çarpışan arabaları getirdi.

aw235835-01.jpg

Edinilen bilgilere göre kaza, Kızılırmak Mahallesi Reşitpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İsmi ve aracının plakası öğrenilemeyen bir sürücü gece saatlerinde cadde üzerinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip, park halindeki araca çarptı. Kazaya karışan park halindeki araç da sürüklenerek arkasındaki araca, o araç ise diğer park halindeki araca çarparak zincirleme trafik kazası oldu. Araçlarda maddi hasar oluştu. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza anları akla çarpışan arabaları getirdi.

aw235835-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.