AKOM uyardı: Kuvvetli sağanak yağışı geliyor

AKOM uyardı: Kuvvetli sağanak yağışı geliyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada, sıcaklıkların 13-17 derece aralığına gerilemesi beklendiğini ve kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağını duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yaptığı açıklamada, sıcaklıkların 13-17 derece aralığına gerilemesi ön görüldüğünü, Pazar gününe kadar da il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin olacağını açıkladı.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM verilerine göre, hafta boyunca 25-28 derece aralığında yaz değerlerine yakın seyreden sıcaklıkların, rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi (20-50km/s) ile birlikte 13-17 derece aralığına bahar değerlerine gerileyeceği tahmin ediliyor.

"SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR"

Pazar gününe kadar il genelinde yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişlerinin olacağı öngörülüyor. İstanbul'da hava sıcaklıklarının 21 Nisan'a kadar mevsim normallerinin 1-3 derece altında, 22-30 Nisan tarihleri içerisinde mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.