Ali Turan, çalışmalarını sürdürüyor

Ali Turan, çalışmalarını sürdürüyor
 Editör
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Ali Turan, seçim çalışmaları için pancar üreticileriyle buluşmaya devam ediyor.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Ali Turan, seçim çalışmaları kapsamında Alibeyhüyüğü, Okçu ve Gökhüyük mahallelerinde pancar üreticileri ile buluştu. Çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Turan, kooperatif şirketlerinin ağır borç altında olduğunu ve bu borcun sürdürülebilir olmadığını vurguladı. 27 Temmuz'da yapılacak seçimler sonrasında göreve geldiklerinde sadece pancar üreticileri ile ilgili sorunları değil, tüm çiftçilerin sorunlarıyla ilgileneceklerini ifade eden Turan, "Konya, Karaman ve Aksaray havzasının su ihtiyacını karşılamak için plan oluşturacağız. Başkanlığım döneminde su politikalarının takibini sağlayacağız. Suyun verimli kullanılmasına yönelik Ar-Ge çalışmaları yapacağız. Konya Ovası'na suyun akıtılması ile ilgili mühendislik projelerine katkı sağlayacağız ve suyun etkin bir şekilde kullanılmasını sağlayacağız. Çiftçilerimizle istişare ederek kooperatif işleyişinde ve çiftçilerimizin sorunları ile ilgili tüm sorunları çözüme kavuşturacağız " dedi.

ali-turan-ciftcilerle-bulustu-1.png

ali-turan.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.