Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'dan Beşiktaş'a giderken cebinden ödemiş!

Amir Hadziahmetovic,  Konyaspor'dan Beşiktaş'a giderken cebinden ödemiş!
Konyaspor’dan 2023 yılında Beşiktaş'a transfer olan Amir Hadziahmetovic, transfer sürecini anlatı.

Konyaspor’dan 2023 yılında Beşiktaş'a transfer olan Amir Hadziahmetovic, transfer sürecinde iki takım arasındaki fiyat farkını cebinden ödediğini söyledi:

Beşiktaş'a transfer sürecini Sabah'a anlatan Hadziahmetovic, "Konya'da 7 sezon geçirmiştim. Artık bir sonraki adımı atma zamanım gelmişti. Beşiktaş'tan önce Burnley'den bir teklif almıştım ama Konyaspor o dönem çok fazla para istedi. Hem endişelendim hem de negatif düşündüm. 7 sezondan sonra daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyordum. Ardından Beşiktaş'ın teklifi geldi. Beşiktaş benim gözümde Türkiye'nin en büyüğüydü. Beşiktaş'a gelmek için her şeyi yaptım. O dönem Konyaspor'un istediği rakam, Beşiktaş'ın teklif ettiğinden daha fazlaydı, arada fark vardı. İşin sonunda bu farkı ben karşılayabileceğimi söyledim. Beşiktaş'a gelmek için aradaki rakamsal farkı kendim ödedim." ifadelerini kullandı.

KONYASPOR SONRAKİ SATIŞTAN PAY ALACAK

Boşnak oyuncu Konyaspor'dan Beşiktaş’a 3,2 milyon euro bonservis+bonuslar+ sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında transfer olmuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.