Anadolu Kartalı 'savunmaya' çalışıyor

Anadolu Kartalı 'savunmaya' çalışıyor
 Muhabir
Cumartesi akşamı Bodrum FK’ya konuk olacak TÜMOSAN Konyaspor’da maçın hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Kayacık Tesisleri’ndeki antrenmanda savunma ve hücum çalışması yapıldı

Trendyol Süper Lig’de bir galibiyet ve bir mağlubiyetle 3 puana sahip olan, ligde ise 8’inci sırada yer alan TÜMOSAN Konyaspor, geride kalan haftalarda henüz puanla tanışmamış olan rakibi Bodrum FK ile karşılaşacağı maç öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor.

SAVUNMA HATTI ÖZEL OLARAK ÇALIŞIYOR

savunmaya-calisiyorlar.png

Geride kalan iki haftada 4 gol atıp kalesinde 4 gol gören TÜMOSAN Konyaspor’da savunma hattındaki oyuncular için özel çalışılıyor. Galatasaray mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada basit goller yediklerine dikkat çeken TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, gerekli tedbirleri alacaklarını ifade etmişti. 2024-2025 sezonunda ligdeki ikinci deplasman maçını Bodrum FK ile oynayacak olan Çamdalı’nın öğrencileri, ikinci deplasmanda da 3 puan hedefi için sahaya çıkacak.

ANTRENMANLAR DÜN DE DEVAM ETTİ

savunmaya-calisiyorlar3.png

Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında 24 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te Bodrum FK ile karşılaşacağı maç öncesinde dün de günü tek antrenmanla değerlendirdi.

Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri’ndeki antrenman, ısınma ile başladı. Ardından 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 ve 4’e 4 savunma-hücum çalışması yapıldı. Antrenman, 10’a 10 oyun ve çift kale maç ile tamamlandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.