Anadolu Kartalı'nın Bodrum planı 3 puan üzerine kuruluyor

Anadolu Kartalı'nın Bodrum planı 3 puan üzerine kuruluyor
 Muhabir
Tümosan Konyaspor’da Cumartesi günü saat 21:45’te deplasmanda oynanacak olan Sipay Bodrum FK maçı hazırlıkları bir günlük iznin ardından yapılan antrenmanla devam etti. Anadolu Kartalı, lige kötü başlayan rakibinden 3 puanı koparmak için sahaya çıkacak

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Sipay Bodrum FK’ya konuk olacak olan Tümosan Konyaspor’da hazırlıklar, bir günlük iznin ardından dün akşam Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanla devam etti.

keyifli-antrenman.png

Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman, ısınma ve pas çalışması ile başladı. 6’ya 6 ve 4 takım halinde oynanan minyatür kale oyunu ile devam eden antrenman, 8’e 8 turnuva maçları ile sona erdi. Yeşil Beyaz temsilcimiz, bugün de saat 18:00’de yapacağı antrenmanla haftasonu Muğla ekibi Sipay Bodrum FK maçı hazırlıklarına devam edecek.

keyifli-antrenman3.png

Diğer yandan Tümosan Konyaspor’un hazırlıklarını tamamladıktan sonra Cuma günü havayolu ile Bodrum’a gitmeyi planladığı öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.