Araç sahipleri bu habere çok sevinecek: Büyük ve çifte indirim yolda

Araç sahipleri bu habere çok sevinecek: Büyük ve çifte indirim yolda
 Editör
Trump yönetiminin tarife kararları sonrası petrol fiyatları 4 yılın en düşük seviyesine inerken iki akaryakıt grubuna büyük indirim bekleniyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın tarife kararları piyasaları alt üst etti. ABD borsaları trilyonlarca dolar kayıp yaşanırken, brent petrolün varil fiyatı da dip yaptı. Haftaya 63 dolar seviyesinden başlayan brent petrol, 4 yılın en düşük seviyesini gördü. Bu gelişme akaryakıt fiyatlarında büyük bir indirim beklentisi oluşturdu.

BÜYÜK BİR İNDİRİM BEKLENİYOR

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu hafta akaryakıta çifte indirim bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren hem benzin hem de motorinde fiyat düşüşü olacak. Benzin ve motorindeki indirimin 1.5 TL'den fazla olacağı belirtiliyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.