Aracından 270 adet akrep çıktı: Cezası ağır oldu

Aracından 270 adet akrep çıktı: Cezası ağır oldu
Şanlıurfa'dabir araçta arama yapan jandarma ekipleri, 270 akrep ele geçirdi.

Şanlıurfa'da "Doğal Hayatı Koruma Faaliyetleri" çerçevesindeki devriyede bir araçta yapılan aramada doğadan izinsiz toplandığı tespit edilen 270 adet akrep ele geçirildi. . Şüpheli Y.Y. isimli şahsa ise 387 bin TL idari para cezası uygulandı.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Şanlıurfa'da durdurulan bir araçta arama yapan jandarma ekipleri, doğadan izinsiz olarak toplanan 270 akrep ele geçirdi.

aw281706-01.jpg

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi "HAYDİ" ekiplerince "Doğal Hayatı Koruma Faaliyetleri" çerçevesinde devriye faaliyeti icra edildi. Denetimler sırasında Harran Damlasu Mahallesi'nde Y.Y. isimli şahsın kullanmış olduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramada şeffaf kap içerisinde doğadan izinsiz toplandığı ve nakil belgesiz taşındığı tespit edilen 270 adet canlı akrep ele geçirildi. Akrepler muhafaza altına alınarak tekrardan doğaya kazandırılmak üzere Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Şüpheli Y.Y. isimli şahsa ise 387 bin TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.