Arap turistlere elinde bıçakla hakaret ve tehdit yağdıran şahıstan tepki çeken görüntüler!

Arap turistlere elinde bıçakla hakaret ve tehdit yağdıran şahıstan tepki çeken görüntüler!
Türkiye'de gelen Arap turistleri elinde bıçaklar hakaret ve tehdit eden şahsa tepki yağdı

Türkiye'de son günlerde Suriyeli sığınmaılar üzerinden köpürtülmeye ve hortlatılmaya çalışılan,dayalı faşist düşünce yapısı her geçen gün tehlikeli bir konuma gelmeye devam ediyor.

untitled-2.jpg

Temelinde İslam düşmanlığı olan ve giderek "Arapofobi" haline dönüşen çarpık, hastalıklı zihniyet yapısı, en önemli sıcak para kaynağı turizm olan Türkiye için giderek tehlikeli bir hal almaya başladı.

Körfez sermayesi ve Arap işadamları Avrupa ülkelerinde milyar dolarlarca yatırım yaparken benzeri durumlarda Türkiye'de malum kesimin hedefi haline geliyor.

Bütün yabancı dilllerin serbest olduğu ülkede Arapça'ya karşı, bütün milletlerden turistin gelebildiği ülkede Arap ve Müslüman turistlere karşı tepki çeken saldırı ve eylemler yalşanırken bunun son örneği turizm beldesinde yaşandı.

GAZETECİ ZAFER ŞAHİN PAYLAŞTI

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medya hesabından palaştığı görüntülerde elinde bıçaklı bir şahsın kafede oturan Arap turistlere karşı küfür ve hakaretlerle tehdit ettiği görülüyor.

AMERİKAN MARKA TİŞÖRTLE SÖZDE MİLLİYETÇİLİK

Videoda sözde milliyetçilik yapan şahsın Amerikan "Aeropostale" marka tişört giydiği de dikkatlerden kaçmadı.

ARAP TURİSTLERE TEHDİT VE HAKARET YAĞDIRDI!

Yaşanan görüntülere sert tepki gösteren Zafer Şahin paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Petrolde, doğal gazda dışa bağımlısın. Elinde bir turizm var doğrudan sıcak para kazandığın… Onu da MOSSAD aparatlarının sistemli yok etme çalışmalarıyla işte böyle kaybediyorsun.. Her yerde durum aynı. Bu videoyu dünyada milyarlarca insan izledi, izleyecek. Elinde bıçak turistleri tehdit eden şahıs evinde. Olan Türkiye’nin minimum birkaç milyar dolarına olacak. Suriyeliler gitsin… Bence de gitsin. Kimse aklını peynir ekmekle yemedi. Ama kimse de sapla samanı birbirine karıştırmasın. Yeter artık. Bu ilkelliğin bizi dünyaya nasıl gösterdiğini, uzun yıllar boyunca bu negatif algıyı değiştiremeyeceğimizi bilelim. Sen de susmaya devam et turizm sektörü. Belki mahalle baskısı görürsün."

untitled-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.