Armada Yeşil Beyaz Platformu’nun hedefleri büyük

Armada Yeşil Beyaz Platformu’nun hedefleri büyük
 Muhabir
Yeni korulanArmada Yeşil Beyaz Platformu’nun bi çok projesi bulunuyor

Konyaspor’a gönül vermiş taraftarların kurduğu Armada Yeşil Beyaz Platformu, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medyada güçlü olması, kurumsal kültürü ve kimliğine dışarıdan katkı sağlamak, Konyasporlu yeni nesillerin yetişmesini sağlamak, sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmak, yapılacak çalışmalarla kulübe sponsorluk noktasında kazanç sağlamak gibi birçok projesi var. Platformun öncülüğünü iş insanı Cihan Yeniçıktı yapıyor. Bu noktada camianın önde gelen simaları ile görüşmeler yapan Yeniçıktı, düşündükleri proje ve çalışmaları kulüple de paylaşacak ve bir sunum yapacak. Kısa sürede büyük ilgi gören platformun ilerleyen süreçte daha da büyüyerek daha farklı bir nitelik taşıması bekleniyor.

armada.jpg

KONYASPOR KÜLTÜRÜNE HİZMET ETMEYİ HEDEFLİYOR

Platformun ana teması şu şekilde duyuruldu: “Armada Yeşil Beyaz Platformu” bir grup ya da oluşum değil, Konyaspor’a gönül vermiş insanların oluşturduğu “Konyaspor imajının, marka değerinin, marka bilinirliğinin ve kurumsal yapının artırılması adına oluşturulan bir düşünce topluluğudur. Armada Yeşil Beyaz Platformu” olarak asırlık çınarımız Konyaspor’umuzun, “Anadolu Hükümdarı” benliğinden hareketle camiamızın ve taraftarımızın arasında, “Güçlü Camia, Güçlü Kulüp” ilkesi ile var olan temellerin daha da sağlamlaştırılması ve 21.yy’da dijital dünya ve futbol endüstrisinde büyük önem ve yer teşkil eden sosyal medya ve sosyal mecralarda, daha aktif, daha etkin, daha yapıcı, daha birleştirici paylaşımlar ve farkındalık yaratarak belli bir organizasyon ile, kurumsal bir yapıya ulaşılması ve nesilden nesile Konyaspor kültürünü ilmik ilmik işleyerek bayrağımızı yerimize geçecek genç nesillere teslim etmek ve sonsuza dek Konyaspor kültürünü yaşatmaktır.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.