ASRİAD'dan belediye başkanlarına 'Hayırlı olsun' ziyareti

ASRİAD'dan belediye başkanlarına 'Hayırlı olsun' ziyareti
 Editör
ASRİAD Konya Şube Başkanı Karabağ ve beraberindeki heyet Konya merkez belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Selçuklu Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Pekyatırmacı’ya, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

asriadtan-baskanlara-hayirli-olsun-ziyareti-3.jpg

Gerçekleştiren ziyaretlere Başkan Karabağ Belediye Başkanlarına ASRİAD Konya Şubesi’nin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette, ticari faaliyetler başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Konya’nın belediyecilik çalışmaları ve hizmetleri ile Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Başkan Karabağ, ASRİAD Konya Şubesi olarak Konya için üretilecek her çalışmada Belediye Başkanlarının yanında olduklarını ifade etti. Ziyaretler günün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.

asriadtan-baskanlara-hayirli-olsun-ziyareti-2.jpg

asriadtan-baskanlara-hayirli-olsun-ziyareti-1.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.