ASRİAD’ta hedef nitelikli işler yapmak

ASRİAD’ta hedef nitelikli işler yapmak
 Editör
Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Genel Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Başkanı Gökhan Ateş ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Yücel Taşkın ASRİAD Konya Şubesini ziyaret etti.

ASRİAD Genel Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Başkanı Gökhan Ateş ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Yücel Taşkın ASRİAD Konya Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, İş Geliştirme Başkanı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Bulut, Teşkilatlanma Başkanı ve Başkan Yardımcısı İsmail Özmen ve Ar-Ge Başkanı Durmuş Ali Çini hazır bulundu.

asriad-haber-4-ekim-2024-1.jpg

‘HEDEF ASRA UYGUN KATMA DEĞERİ YÜKSEK NİTELİKLİ İŞLER YAPMAK’

ASRİAD Genel Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Komisyon Başkanı Gökhan Ateş, ASRİAD Konya Şubesi’nin çalışmaları ile takdir topladığına dikkat çekti. Ateş, “ASRİAD’ımızın burada neler yaptığını görmek ve yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla Konya’ya geldik. Burada bulunan tüm Yönetim Kurulu üyelerimize de bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Asra uygun katma değeri yüksek, getirisi Türkiye'nin geleceğine matuf, karlılıkları yüksek nitelikli işler yapabilmek amacıyla kurulmuş bir derneğiz. Bizler sermayenin, kapitalin dünyadaki iyi insanları elinde buluşması ve bu kapitalin hayırlı işlerde kullanılması için bir altlık oluşturması için mücadele ediyoruz. İnşallah Konya’ya, Türkiye'ye ve bütün İslam alemine yakışır bir şekilde ticari aktivitelerimiz gelişecektir diye düşünüyoruz." İfadelerini kullandı.

ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ise yaptığı konuşmada Genel Başkan Yardımcısı ve İş Geliştirme Başkanı Gökhan Ateş ve Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Yücel Taşkın’ı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şube olarak yapmakta oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.