Başkan Altay, Konyalılarla çay sohbeti yaptı

Başkan Altay, Konyalılarla çay sohbeti yaptı
 Editör
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla Konyalıları teravih namazı sonrası Taş Bina önünde çay içmeye davet etti.

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ile birlikte davete katılan Başkan Altay, Konyalılarla sohbet ederek şehrin meseleleri hakkında istişarelerde bulundu.

ioudgoj18qxppdm6ka1jchgiokrmtv5e276gvwdt.jpg

Başkan Altay, “Ramazan akşamları Konya’mıza ayrı bir huzur katıyor. Taş Bina önünde çay sohbetimize eşlik eden kıymetli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı. Konya merkezde ve ilçelerde sürekli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Altay, şehrin manevi ikliminde Ramazan akşamlarının güzelliğini paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

t6eri48arwb7sag09hwyxgltxrzdluuvqyoacg7k.jpg

Çay davetine katılan vatandaşlar da Başkan Altay’a gösterdiği yakın ilgi ve katılımları için teşekkür etti.

1zikhdgo8uyrzclwfxqnxwp7agq6okqzezutp3kz.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.