Başkan Kılca Karatay'ın muhtarlarıyla buluştu

Başkan Kılca Karatay'ın muhtarlarıyla buluştu
 Editör
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay'da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ile birlikte ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. İstişare ve değerlendirme toplantısında Başkan Hasan Kılca, bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeni dönemde de iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi. Hasan Kılca; “Geride kalan 5 yılda ilçemize birçok hizmetimiz oldu. Yeni dönem için de mahallelerimize verdiğimiz sözler var. Hizmet için kolları yeniden sıvadık. Artık iş ve yeni başarı hikayeleri yazma zamanı” dedi.

Karatay Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuldu. Toplantıya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay’da görev yapan muhtarlar katıldı.

muhtarlarla-bulusma-5.jpg

DERNEK BAŞKANI EKEN’DEN BAŞKAN HASAN KILCA’YA TEŞEKKÜR

Karşılıklı istişare ile mahallenin temel ihtiyaçlarının ele alındığı toplantıda ilk olarak söz alan Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı ve Divanlar Mahalle Muhtarı Ali Eken, Karatay’a yapılan yatırımlarda büyük emekleri bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başta olmak üzere herkese teşekkür etti. Ali Eken, muhtarlar olarak Karatay’ın değişim süreci için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti.

muhtarlarla-bulusma-6.jpg

EL ELE OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Toplantıda hayata geçirdikleri yatırımlar ile yeni dönem projelerini anlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, muhtarları millete hizmet yolunda en büyük yol arkadaşları olarak gördüklerini söyledi.

Yeni dönemde de 63 mahalle muhtarıyla el ele, omuz omuza birlikte çalışacaklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Karatay yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçedir. Yeniden bismillah diyerek, bu dönem içim mahallelerimize, ilçemize hizmet edeceğiz. Yeni seçilen ve mevcut muhtarlıkları devam eden arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliği en üst düzeyde yaşandığı Karatay’ımızda teşkilatlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızın hepimizin amacı ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek. Yeni dönemimiz için mahallelerimizde verdiğimiz sözler var. Hizmet için kolları yeniden sıvadık. 5 yıllık süre içerisinde birçok hizmetimiz oldu. Şimdi artık iş zamanı, yeni başarı hikâyeleri yazma zamanı. Hz. Mevlana’nın, Şemsi Tebrizi’nin medfun olduğu Karatay’ımıza ne kadar hizmet etsek az. Onun için durmak yok yeniden hizmete devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARIMIZ KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, mahalle muhtarlarının yerel yönetimler ile kamu ve kurumların ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyerek; görevine devam eden ve yeni seçilen tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan; “İlk kez seçilen ve yeniden seçilerek görevine başlayan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Bugün tanışma toplantısı için bir aradayız. Bundan sonrada sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlık teşkilatı, Türk kültüründe çok eski bir makamdır. Siz değerli muhtarlarımız mahallelerinizde, devletin temsilcisi olarak vatandaşlarımızın arasında köprü görevi yapmaktasınız. Aynı şekilde kaymakamlıkların, belediye başkanlıklarının bir nevi temsilcisi olarak görevinizi yürüteceksiniz. Hepinize görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

muhtarlarla-bulusma-2.jpgKARATAY İÇİN GÜZEL İŞLERE HEP BERABER İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve yeni başlayan ve güven tazeleyen bütün muhtarları tebrik etti.

İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Tüm muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Karatay’ımıza hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Muhtarlarımızla önemli çalışmalar yaptık. Yine bu dönemde de ilçemiz için el birliği ile çok çalışacağız. Güzel işlere imza atacağız. Önceki dönemde ilçemize hizmet eden muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.