Başkan Köksal: Emekçi kardeşlerimizin hakkını ödeyemeyiz

Başkan Köksal: Emekçi kardeşlerimizin hakkını ödeyemeyiz
 Editör
Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İnsanlığın inşa ettiği bütün değerlerin altında işçilerin alın terinin olduğunu belirten Başkan Köksal, ''Yaşamın her anında ve adımında katkısı bulunan ve sosyal hayatımızda önemli bir yere sahip olan, yeri geldi mi fiziksel yeri geldi mi zihinsel gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ardında ki en büyük gücü oluşturmaktadırlar. İnsanın yeryüzü macerasında ortaya konulan tüm eserlere alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Çalışarak, üreterek insanlığa faydalı olacak işleri ortaya koyan emekçilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Sanayi, tarım, ticaret, kültür, turizm ve sanat gibi daha birçok alanda ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayan şehrimizin, yatırım ve istihdam konusunda daha ileri seviyeleri taşımak için Akşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getiriyoruz'' dedi.

''Dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin ayrı bir anlam kazandığı bu güzel günde; sermayesi emek ve alın teri olan tüm işçi, emekçi ve çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.