Bazoer: Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum

Bazoer: Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum
 Muhabir
Konyaspor'un Hollandalı StoperiBazoer: Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum

Konyaspor'un AZ Alkmaar’dan transferi Hollandalı stoper Riechedly Bazoer,yeşil-beyazlıların 1-,0 kazandığı Samusnpor maçında ilk 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika boyunca oyunda kaldı. Özgüveni ile dikkat çeken Hollandalı stoper ilk maçında başarılı bir performans ortaya koydu.

Bazoer maç sonu yayıncı kurulaşa yaptığı açıklamada, “Konya'ya 3 puanla dönmemiz muazzam bir hissiyat" dedi.

"OCAMIZ VE BAŞKANIMIZLA ÇOK CİDDİ KONUŞMA YAPTIM"

Transfer sürciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Bazoer, "Buraya geldiğimden beri kısa bir zaman oldu. Türk Süper Lig'inde böyle bir ve başlangıç yapıyor olmak benim için çok mutlu ve gurur verici bir an. Buraya gelmekten ve oynayabiliyor olmaktan dolayı mutluyum. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Buraya gelmeden önce hocamız ve başkanımızla çok ciddi konuşma yaptım. Onlar bana çok ciddi bir özgüven tazelediler. 3 gün olmasına rağmen takımla birlikte ilk 11'e çıkabiliyor olmam bambaşka bir özgüven verdi. Konyaspor’da olmak mükemmel bir hissiyat" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.