BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nden dost meclisinde ilahi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nden dost meclisinde ilahi
 S. Yazı İşleri Müdürü
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kosova Prizren'de bir dost meclisinde sözleriHacı Bayram-ı Veli'ye ait olan "Noldu bu Gönlüm" eserini seslendirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Kosova Prizren'de bir dost meclisinde sözleri Hacı Bayram-ı Veli'ye, bestesi Neyzen Süleyman Ergüner'a ait "Noldu bu Gönlüm" Uşşak makmındaki eseri seslendirdiği video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

HACI YAKIŞIKLI PAYLAŞTI

Mustafa Destici'nin hem güzel bir sese sahip olduğunu hem de seslendirmede başarısını ortaya koyan videoyu gazeteci Hacı Yakışıklı, "Sayın Mustafa Destici teessüf ediyorum efendim. O kadar toplantılarınıza katılıp sohbetler ettik. Harika bir sesiniz olduğunu neden söylemediniz? BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin "makamlı" okuduğu ilahiyi arka arkaya dinleyeceksiniz, gerçekten çok güzel" sözleriyle paylaştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.