Bem-Bir-Sen Konya’dan Zabıta Teşkilatlarına ziyaret

Bem-Bir-Sen Konya’dan Zabıta Teşkilatlarına ziyaret
 Editör
BEM BİR SEN Konya Şubesi, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesinde ve İlçe Belediyelerinde görev yapan Zabıta Memurları ile bir araya gelerek haftalarını kutladılar.

Memur Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Bem Bir-Sen Konya Şubesinin Başkanı İrfan Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Zabıta Teşkilatının 198. Kuruluş yol dönümü ve Zabıta haftası münasebetiyle Konya Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinde cefakarca mücadele eden Zabıta memurlarını ziyaret ederek haftalarını kutladılar.

zabita-4.jpg

Ziyaretlerde Bem Bir Sen Şube Başkanı İrfan Mutlu, yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi, “ Zabıta Teşkilatımızın vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesi olduğunu ifade etti. Başkan Mutlu; “yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.

Türkiye'nin en köklü teşkilatlarından birisi olan Yerel Yönetimlerin en önemli unsurlarından ve şehirlerimizdeki huzurun destekçisi Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 198. Yılı ve Haftası Kutlu olsun. Mesai arkadaşlarımıza görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.