Bera Alanya'ya TSE'den Helal Turizm Ödülü

Bera Alanya'ya TSE'den Helal Turizm Ödülü
 Editör
Bera Alanya Otel, Türk Standartları Enstitüsü tarafından Helal Turizm Ödülü’ne layık görüldü.

14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) 70. Yılı, Kocaeli Bilişim Vadisi'nde Eren Bülbül Konferans Salonu'nda kutlandı. Törene Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kaçır’ın yanı sıra, Türk Standartları Enstitüsü başkanı Mahmut Sami Şahin ve Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) Başkanı Sung Hwan Cho‘da katıldı.

bera-alanya-1.jpeg

Çeşitli sektörlerde standartlarla ilgili başarılı uygulamalar yapan şirketlerin ödüllendirildiği törende Bera Alanya Otel, helal turizm alanındaki uluslararası standartlara uygun hizmetlerinden dolayı ödüle layık görüldü. 14 Ekim Dünya Standartlar Günü’nde ve TSE’nin 70. Yılında bu ödülü aldıklarına dikkat çeken Bera Alanya Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, ‘Bu önemli an, standartların ve kalitenin ne denli önemli ve değerli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Helal turizm alanındaki katkılarımız bu ödülle taçlanmış oldu, gururluyuz.’ dedi.

bera-alanya-1.jpg

Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez’den alan Bera Alanya Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz; Holding ve otel yönetiminden, çalışanlara kadar hiç yorulmadan gösterdikleri özverili çalışmaların bir sonucu olarak Helal Turizm ödülünü aldıklarını belirterek, ‘Bu ödül 18 senedir bu sektörde kesintisiz olarak misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin ve helal turizme yaptığımız katkıların bir yansımasıdır. Gelecekteki başarılarımız için heyecanla ilerliyoruz.’ şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.