Berna Laçin’e yaptığı özel davetle tepki çeken Paris Büyükelçisi Ali Onaner merkeze alındı

Berna Laçin’e yaptığı özel davetle tepki çeken Paris Büyükelçisi Ali Onaner merkeze alındı
Her fırsata millete ve değerlerine hakaretle gündeme gelen Berna Laçin’e özel davetle tepki çeken Paris Büyükelçisi Ali Onaner merkeze alındı

Sık sık millete ve milletin değerlerin ettiği hakaretlerle gündem olan seçim öncesi de sık sık hükümeti hedef alan Berna Laçin'in, Paris Büyükelçiliği'ndeki davette ağırlanması vatandaşların büyük tepkisi çekmişti.

d3ff520b-oc6upqi7qsfsyaapi0lsm.jpeg

Bugün 8 ülkeye büyükelçi atanırken, Paris Büyükelçisi Ali Onaner merkeze çekildi.

PARİS BÜYÜKELÇİSİ MERKEZE ÇEKİLDİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilere yeni görev yerlerini tebliğ etti. Laçin'i onur konuğu olarak elçilikte ağırlayan Ali Onaner, merkez çekildi; yerine Türkiye'nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı.

fyvu6qywwae7fp1.jpeg

DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, YENİ BÜYÜKELÇİLERE GÖREVLERİNİ TEBLİĞ ETTİ

YALAN VE ALGI SONRASI MİLLETE HAKARET

Sık sık millete ve milletin değerlerin ettiği hakaretlerle gündem olan seçim öncesi de sık sık hükümeti hedef alıp, "Kemal Kılıçdaroğlu açık ara kazanacak" diyerek yalan üzerine kurulu algının sözcülüğünü ve adeta Kılıçdaroğlu'nun amigoluğunu yapanların başında gelen Berna Laçin, ilk tur sonrası foyası ortaya çıkınca, Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin..." ifadeleriyle yanıldığını kabul etmek ve özür dilemek yerine, diğerleri gibi, milleti hedef almıştı.

1681242556-9bf15b.jpg

berna.jpg

fwjblyswwaa8zsq.jpeg

LGBT DESTEKÇİSİ

Berna Laçin daha önce kendisine "Kızın evine LGBT'li birisiyle gelse karşı çıkmaz mısın?" diye soranlara şu cevabı vermişti: "Kızın eve LGBT'li ile gelse" diye yazanlar, cevabım size; bugün o karşı yürüyüşe katılacaklardan biriyle gelmesin de kiminle gelse başım üstüne."

1681242548-c30eac.jpg1681242581-fbb82c-001.jpg

TECAVÜZCÜLERİ AKLAYACAĞIM DERKEN İSLAMİ DEĞERLERE HAKARET

Berna Laçin bir paylaşımda da tecavüz ve katliam vakalarına idam isteyenlere tepki gösterirken, "Önce “9 yaşındakine şehvet duyabilirsin", "12 yaşındakiyle 60 yaşındakini evlendirebilirsin”, “Kızına kardeşine şehvet duymamak için onlardan uzak durmalısın” diyerek toplumdaki sapkınlığa eğilimli zihinleri onaylayanlar cezalandırılmalı! Sapkınları asıl tahrik eden onlar! #idam çözüm olsaydı.

"MEDİNE TOPRAKLARI..."

Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimciler, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!" sözleriyle hem tecavüzcüler konusundaki samimiyetsizliğini hem de İslami konulardaki cehaletini ortaya koymuştu.

1530645041-3ac7d7-1.jpeg

DÜNYADAN HABERİ YOK!

İnsanlığın ortak sorunu olan tecavüz suçunun en fazla görüldüğü ülkeler Berna Laçin'in söylediğinin aksine Batılı ve Müslüman olmayan ülkeler. ABD Tecavüzle Mücadele Merkezi’nin istatistiklerine göre ülkede dakikada 1,3 tecavüz hadisesi yaşanıyor.

1530647167-7a3921-1.jpg

ttttt.jpg

safsdfsdfsd.jpg

untitled-4.jpg

untitled-1.jpg

untitled-4-002.jpg

untitled-4-001.jpg

ttt.jpg

untitled-4-003.jpg

untitled-4-005.jpg

untitled-4-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.