Blaz Kramer, Konyaspor'a transferinde etkili olan iki ismi açıkladı

Blaz Kramer, Konyaspor'a transferinde etkili olan iki ismi açıkladı
 Muhabir
Konyaspor’un son transferi Blaz Kramer, rransferinin arka planında yaşananları anlattı.

Konyaspor’un son transferi Blaz Kramer, yeşil-beyazlı formaya ilk maçına ayağının tozuyla çıktı. Sloven forvet, Samsunspor’la oynanan mücadelede 72. dakikada Umut Nayir’in yerine dahil oldu.

KAZANMAYI HAKEDEN TARAF BİZDİK

Maç sonu açıklamalarda bulunan Keamer, “Öncelikle hava koşulları açısından zorlu bir maçtı. Ben her ne kadar alışık olsam da çok zorlu bir mücadeleydi. Takım olarak hakikaten acı çektiğimizi fakat pozisyonlarımızın olduğunu düşünüyorum. Burada takım olarak ciddi bir savaş verdik. Nihyaetinde kazanmayı hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum.” dedi.

KONYASPOR BENİM İLGİMİ ÇEKTİ

Konyaspor’a transfer süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Blaz Kramer, “Kısa süreçte gelişti. Burada hayalleri ve hedefleri dolayısıyla Konyaspor benim ilgimi çekti. Türk halkının futbola ilgisi, Süper Lig’in kalitesi ve buradaki bütünlük benim dikkatimi çekti. Ayrıca Skubic ve Jevtovic’in de transferimde etkisi oldu. Bunlar beni Konyaspor’a getiren faktörler oldu.” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.