Blaz Kramer için Legia Varşova'ya 500 bin euro bonservis

Blaz Kramer için Legia Varşova'ya 500 bin euro bonservis
 Muhabir
Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, Legia Varşova'dan transfer edilen Blaz Kramer için 500 bin euro dolayında bonservis ödediklerini söyledi

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, “Blaz Kramer için 1 milyon bonservis rakamları gerçeği yansıtmıyor. Sezon başında bahsedilen rakamların yüzde 50 aşağısına bonservis anlaşması yapmıştık. Tekrar bu rakamlarda oyuncuyu kulübümüze kazandırdık" dedi.

Transferle ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulunan Korkmaz, “Blaz, transfer dönemi başladığında Konya'ya kadar gelmişti ancak burada menajerinin bazı değişik istekleri ortaya çıkınca geri göndermek zorunda kaldık. Oyuncuya karşı sevgimiz ve sempatimiz hiçbir zaman azalmadı. Sonrasında buraya gelmek istedi, kendisini burada göstermek istedi. Menajerinin isteklerini çözebilirse anlaşabileceğimizi söyledik ve anlaştık” dedi.

BAZOOER’İN ÇIKIŞ MADDESİ VAR

Hollandalı stoper Riechedly Bazoer hakkında konuşan Korkmaz, "Geçtiğimiz günlerde takımımıza katılan Hollandalı stoper Riechedly Bazoer en maliyetli oyuncumuz. Maliyetlerden bağımsız karakterli bir takım oluşturmak istedik. Tam istediğimiz noktadayız. Riechedly Bazoer'in sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor. Evet aşağı yukarı 1-2 milyon euro civarında” ifadelerini kullandı.

PEDRİNHO İÇİN 400 BİN EURO BONSERVİS

Çıktığı 5 maçta 3 gol atan Pedrinho'nun maliyetini de açıklayan Ömer Korkmaz, "Pedrinho'yu 400 bin ruro gibi bir bonservis bedeli ile kadromuza kattık ve bu rakamı 3 yıllık vadeye yaydık. Oyuncunun bireysel maaşı Türkiye'deki yabancı oyunculara göre oldukça aşağı seviyelerde" diye konuştu. Korkmazi Konrad Michalak'ın 1 milyon eurolouk bonservis parasını halen Ohod Club'den alamadıkların rakımının Michalak'tan dolayı transfer yasağı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.