Böylesi görülmedi: Güpegündüz iterek araba çaldılar

Böylesi görülmedi: Güpegündüz iterek araba çaldılar
Bursa'da park halindeki bir aracı çalıştıramayınca iterek çalan 2 kişi tutuklandı.

Bursa'da 2 kişi park halindeki aracı çalıştıramayınca gündüz vakti iterek çaldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki yaklaşık 60 güvenlik kamerasını inceleyerek hırsızlar yakaladı.

AA muhabirinden alınan habere göre; Bursa'nın Osmangazi ilçesinde park halindeki bir aracı çalıştıramayınca iterek çalan 2 kişi tutuklandı.

Selimiye Mahallesi 11. Bahçe Sokağı'ndan otomobilin çalındığı ihbarı üzerine araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki yaklaşık 60 güvenlik kamerasının kayıtlarını inceledi.

Ekipler, aracı çalan şüphelilerin İlhan A. (56) ve Gamze E. (33) olduğunu belirledi. Bu kişilerin yanı sıra otomobilin çalınmasının ardından onlara yardım ettiği belirlenen F.Ş. (37) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İlhan A. ve Gamze E. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, F.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir iş yerinin kamera kayıtlarında, sokağa gelerek bir süre gezen, gözlerine kestirdikleri park halindeki otomobilin yanına giderek kapısını açan İlhan A. ve Gamze E'nin aracı çalıştırmayı başaramayınca iterek götürdükleri görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.