Bronckhorst'tan Konyaspor maçı sonrası şampiyonluk açıklaması

Bronckhorst'tan  Konyaspor maçı sonrası şampiyonluk açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, nisan ve mayıs ayları geldiğinde şampiyonluk yarışının içinde olmak istediklerini dile getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hollandalı çalıştırıcı, neden 5 değişiklik hakkının tamamını kullanmadığının sorulması üzerine, "Oyuncu değişikliğinde en fazla 5 hakkınız var. 3 değişiklikte bir ceza yok. Oyunu okuyup gerekli değişiklikleri yapıyoruz. İki hafta dinlendik. Oyunun ikinci yarısını kontrol ettik. Üçüncü golü atabilirdik ama skordan memnunum. Önemli bir gündü bugün. Kırmızı formayı giydik. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Bayramı. Taraftarlara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Takımda sakatlığı bulunan oyuncuların son durumunun sorulması üzerine de van Bronckhorst, "Milot Rashica, milli takımdan sakat döndü. Lyon maçında olmayacak. Galatasaray maçında olma ihtimali var. O durum hafta sonuna doğru beli olacak. Lyon maçında bu kadroyla hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

"Şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz"

Hollandalı teknik adam, şampiyonluk yarışıyla ilgili gelen bir soruya şu yanıtı verdi:

"Ben en üst seviyelerde oynadım. Aynı zamanda hocalık da yaptım. Şampiyonluk konuşmak için henüz daha erken. Şu anda devam etmemiz gerekiyor. Nisan ve mayıs aylarında tabii ki de oralarda olmayı istiyoruz. Şampiyonluk için mücadele vermek istiyoruz. Geçen sezona kıyasla büyük bir adım attık bu sezon. Bu sezon attığımız adımlardan memnunum. Şampiyonluk için neredeyse her maçımızı kazanmamız gerekiyor. Bizler de bu mücadelenin bu şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz. Tabii ki de insanlar erken de olsa bu şampiyonluk konusuyla ilgili konuşuyorlar. Ama biz şu an itibarıyla puan tablosunda oralardayız. Sezon sonunda da aynı yerde olmayı istiyoruz."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.