Büyükşehir ilk iç saha maçında galip

Büyükşehir ilk iç saha maçında galip
Konya Büyükşehir Belediyespor, 2. Lig'de Seydişehir Cimnastik'i 3-1 mağlup etti

Türkiye Voleybol Erkekler 2.Lig’de 3.hafta karşılaşmaları oynandı. Konya Büyükşehir Belediyespor, Seydişehir Cimnastik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı sarı-siyahlılar 3-1'lik skorla kazandı.

Maça etkili başlayan Konya Büyükşehir Belediyesporumuz, ilk iki seti rahat bir şekilde kazanarak avantaj yakaladı. Ancak üçüncü sette Seydişehir Cimnastik, direnç göstererek seti 25-23'lük skorla kazanmayı başardı. Dördüncü sette yeniden toparlanan temsilcimiz, bu seti de 25-23 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle Büyükşehir, ligdeki iddiasını sürdürdü ve 2. Lig'deki yolunda önemli bir 2 puan kazandı.Konya Büyükşehir Belediyespor, 4.haftasında Konya derbisinde Pema Koleji’nin konuğu olacak. 20 Ekim Pazar günü Pema Koleji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

ed68aaa2-4c9d-4d9c-91a0-05e6217cbe86.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.