Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

ÇAMDALI ISRARCI..!

ÇAMDALI ISRARCI..!

Keyta ve Melih gibi etkili ayakları ilk 11'de değerlendirmeyen, Umut'u da yedeğe çeken Ali Çamdalı kendince ısrarcı şekilde oynatmaya çalıştığı sistemiyle bu kez Trabzonspor'a hayat verdi. Maçta bir de penaltı kaçıran Konyaspor 3-2 mağlup olarak evine eli boş döndü.

Zorlu Trabzon deplasmanında önceki maça göre orta sahada Ufuk'un yerine Uğurcan, Aleksic'in yerine Yusuf ve ileride de Umut yerine Kramer ile başlamayı tercih etti Ali Çamdalı.

Geride kalan haftalarda galibiyet elde edemeyen ev sahibi karşısında henüz maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçme şansını elinin tersiyle itti Konyaspor.. Yusuf'tan gelen harika pas ile kaleci ile karşı karşıya kalan Kramer çok ağır kalınca pozisyon öldü top kornere çelindi, oysa şut çekebilseydi hatta sağdan gelen Ndao'yu topla buluşturabilseydi gol pozisyonuydu...

Adeta atamayana atarlar kuralı işledi ne yazık ki sonrasında...!

Jevtovic'in faul yaptığını iddia eden Hakem Meler'in verdiği frikik sonrası Trabzon 1-0 öne geçti. Oysa bana göre temiz bir müdahale ile Jevtovic topa dokunuyordu orada ama faul verildi neticede defansın sektirdiği topa sert vuran Visca gole imza attı Trabzonspor'u öne geçirdi..

Oyuna daha çok asılmaya başlayan Konyaspor stoperlerinin işbirliğinde Adil ile bulunan beraberlik golü cesur oyunun ödülü oldu. Sağda Bazoer'in asistinde arka direkte boşta bekleyen Adil sert ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı skoru 1-1'e getirdi..

Trabzonspor ceza sahasında topu önünde bulan Pedrinho sert vurdu Eren'in eline çarptığını gördük ama ne hakem ne VAR devreye girdi, yayıncı kuruluş bile yeterince göstermedi pozisyonu penaltı es geçildi..!

İlk yarının son dakikalarında çok sert vurdu Pedrinho Uğurcan harika kurtardı Konyaspor öne geçme şansını kaçırdı. Uzatmalarında ise ceza sahamızda Kramer'in eline temas eden top uzun süre VAR incelemesi neticesinde hakem izledi sonrasında da penaltıyı verdi. Simon'un penaltı golüyle Trabzonspor 2-1 öne geçti..

Müsabakanın 2. yarısına aynı kadro ile devam etti Çamdalı..!

Simon ile 53'te gelen golde inanılmaz bir defans hatasını izledik, skor bir anda ofsayt itirazlarına ve uzun VAR incelemesine rağmen 3-1'e geldi, o hata kabul edilebilir gibi değildi..!

3. gol sonrası Ali Çamdalı Ndao ve Uğurcan'ı çıkardı Keyta ve Aleksic'i oyuna aldı, olan olmuştu oysa bu değişiklikler devre arası yapılmalıydı..!

Yusuf soldan harika girdi harika ortaladı ama Kramer dokunamadı bile takımını bir golden daha etti..!

Yusuf ve Jevtovic de yerlerini Melih ve Umut'a bıraktı, Kramer hala sahadaydı anlaşılmaz bir şekilde. Akabinde Bazoer sakatlandı Damjanovic girdi..

76'da Trabzonspor ceza sahasında topsuz oyunda Kramer'e yapılan faulde hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Umut topu direğe nişanlayıp penaltıyı kaçırdı..

Keyta ve Melih'in oyuna dahil olması Konyaspor'u ileride daha etkili hale getiriyordu..

90'da Pedrinho'nun asistinde Keyta müthiş vurdu skoru 3-2'ye getirdi kaçan penaltıya bir kez daha ah çektirdi..!

7 dakika uzayan maçta beraberlik golü için baskı kuran Konyaspor Pedrinho ile net bir golü daha kaçırdı. Oysa boştaydı Pedrinho o kötü vuruş hiç yakışmadı topu üstten auta gönderdi..

Yazık oldu demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Trabzon böylece sezonun ilk galibiyetini alırken Konyaspor 8 puanda kaldı 7. hafta sonunda..

Ders alınmasını geçtik bari ısrar edilmese bazı şeylerde daha iyi olur ama ne desek boş, Ali Çamdalı hala ısrarcı..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR