Hakan Markupçu

Hakan Markupçu

ÇAMDALI RİSK ALDI AMA TUTMADI..!

ÇAMDALI RİSK ALDI AMA TUTMADI..!

Konyaspor yeni sezonun evindeki ilk maçında Galatasaray'ı ağırladı. Çamdalı hoca büyük riskler aldığı mücadeleden istediği sonucu elde edemeden 2-1 mağlup ayrıldı.

Teknik Direktör Ali Çamdalı önceki maça göre iki değişiklik yaptı Ufuk ve Damjanovic kulübeye çekildi, Oğulcan Ülgün ve Aleksic sahadaydı. Sistemsel değişiklikler de vardı Konyaspor'da. 3'lü defansla oynayıp orta sahayı kalabalık tuttu, zaman zaman dönüşümlü sisten oynattı bu Galatasaray'ı ilk dakikalarda durdurdu belki lakin kendisine el freni de oldu bir yönden alışılmadık oyun şekliyle..!

Taraftarın büyük ilgi gösterdiği mücadelede oyuna adapte olmakta ve pas yapmakta güçlük yaşayan Konyaspor ilk 15 dakika organize bir atak dahi gerçekleştiremedi. Sadece kalesini savunan ama atak yapmaya çalıştığında da sürekli pas hatası yapan görüntü verdi..

Öyle ki ilk organize atağını 26'da kornerle sonlanarak buldu. Kornerde de tehlikeli oldu hepsi oydu ilk yarıda..

40. dakikada da gol pozisyonu buldu ilk defa ama uygun durumdaki Umut topu auta attı dönen topta da Galatasaray az adamla yakalayınca cezayı kesti Kerem golü buldu..!

İlk yarının sonunda bu kez kalabalık gelen Konyaspor iyi top çevirdi ablukaya aldı Galatasaray ceza sahasını ve en son Yusuf'un harika pasına sert vuran Oğulcan durumu 1-1 yapan harika golü ağlara gönderdi..

İlk yarıda bu skorla sona erdi..

Zorlu mücadelenin 2. yarısına çok hızlı başlayan Konyaspor ardı ardına pozisyonlar buldu ama tabiri caizse bu ikramları cömertce harcadı.

Son derece durgun görünen Galatasaray karşısında daha çok topa sahip olmaya başladı bu yarıda Konyaspor. Ne var ki öyle basit gol yedi ki tamamen şaşkınlık içerisinde izlendi, hem defans hem kaleci adeta seyretti o kadar rahat döndü o kadar rahat vurdu ki Alper gol oldu Galatasaray bir kez daha öne geçti..

Ali Çamdalı dakikalar 72'yi gösterirken Ndao'yu çıkardı Prip'i sağ kanada aldı. Bu değişiklik sonrası Oğulcan sağ beke, Uğurcan da stopere geçti.

Anlamsız top kayıpları çok dikkat çekiciydi maçta bunlardan birisinde de Aleksic kaptırdı Galatasaray'ın 3. golü geldi, neyse ki VAR devreye pozisyonu yeniden izleyen hakem Direnç Tonusluoğlu golü iptal etti.

77'de Aleksic çıktı Cikalleshi girdi, Melih İbrahimoğlu da Yusuf Erdoğan'ın yerine oyuna dahil oldu. Çamdalı oyunu ileriye yıkmak için son kozunu da Oğulcan'ı aldı yerine bir golcü daha yani Emrehan Gedikli'yi dahil etti. Melih İbrahimoğlu da bu kez sağ bekte görev almaya başladı.

Yani kim nerede ne kadar görev aldı not almaktan maç seyredemedik desek yeridir..!

Neticede bambaşka bir diziliş ile yepyeni bir Konyaspor izletmek istedi belki Ali Çamdalı ama tutmadı belki beraberliğe gidebilecek pozisyonlar da bulundu üstelik Galatasaray da gününde değildi ya da bilinmeyen bir sıkıntısı vardı belki ama golü bulamadı ve mağlup olmaktan da kurtulamadı..

Puanla ayrılabileceği bir maçtan mağlup ayrıldı Konyaspor..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hakan Markupçu Arşivi
SON YAZILAR