Can İnşaat'tan prestijli proje!

Can İnşaat'tan prestijli proje!
 Editör
Can İnşaat, 35 yılı aşkın tecrübesiyle modern mimarisi, teknolojik özellikleri, estetik yapısı ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken yeni bir daha projeye imza atıyor

Meram’ın gelişen bölgesi Aymanas’ta inşa edilecek olan Can Manas Evleri, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile ticari işletme avantajlarını bir araya getiriyor. Beklenen projenin özelliklerini Pusula Life ile paylaşan Can İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can, projenin toplam 5 bin 384 metrekare arsa alanı üzerinde 2 blokta 65 daireden oluştuğunu belirtti.

dsc-0438.jpg

CAN MANAS EVLERİ MODERN YAŞAMIN

GEREKLİLİKLERİNİ KARŞILAYACAK!

Site hakkında detayları belirten Can İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Can,” Can Manas Evleri, modern yaşamın gerekliliklerini karşılamak amacıyla birçok ayrıcalık sunuyor. Projede kafeterya, kamelya, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, 7/24 site güvenliği, açık ve kapalı otopark, basketbol, voleybol ve futbol sahaları gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 5.384 m² arsa alanında yer alan projemiz 4.188 m² otopark ve yeşil alanın içinde yer alıyor. 7/24 site güvenliği ve gece görüşlü, dairelere bağlantılı güvenlik kameraları ile çok güvenli bir projeyi gerçekleştirmiş olacağız. Açık otopark, yürüyüş yolları, kamelyalar, bahçe peyzaj düzenlemesi, bahçe içi aydınlatmaları, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol sahaları, site dışında alışveriş imkânı gibi bir çok imkana sahip olacak projemizin çalışmalarını hassasiyetle yürütüyoruz” dedi.

basin-5.jpg

Can İnşaat ailesi, Can Manas Evleri'nde düzenledikleri yemek programı ile dostları, sevenleri ve müşterileriyle bir araya geldi. Projenin sahipleri Remzi Can, Rahmi Can ve Ali Can, davetlileri kapıda karşıladı. Bu özel buluşma, Can Manas Evleri’nin hem bölgeye hem de sakinlerine sunacağı ayrıcalıkları gözler önüne serdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.