Cumurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar! Kayseri'deki provokatif olaylar sonrası aşağılık paylaşım: MOSSAD detayı!

Cumurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar! Kayseri'deki provokatif olaylar sonrası aşağılık paylaşım: MOSSAD detayı!
Kayseri'de cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan provokatif olayların ardından Cumurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlar dikkat çekti

Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriye uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan provokatif olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı.

Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi'ndeki pazar yerinde bulunan tuvalette Suriye uyruklu İ.A'nın (26) amcasının kızı Suriye uyruklu 7 yaşındaki M.A'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasının ardından dün gece yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye erinin yaralandı.

grwsxccwcaextf9.jpeg

KAYSERİ VALİLİĞİNDEN "İTİDAL" ÇAĞRISI

Kayseri Valiliği, Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa taciz iddiasıyla Suriyeli bir şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Danişmentgazi Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir şahsın küçük yaştaki Suriye uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde emniyet birimlerimizce şahıs gözaltına alınmış olup çocuğumuz ise birimlerimizce koruma altına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup vatandaşlarımızı itidalli davranarak resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur."

Öte yandan Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliği, yaşanan olaylara ilişkin yayın yasağı getirildi.

AŞAĞILIK PAYLAŞIM: CUMHURBAŞKANI ERDOGAN'I HEDEF ALDILAR

Yaşanan provokatif olay sonrası X'te MOSSAD loguosu kullanan "Mossad Commentary" isimli hesaptan Cumhurbaşkanı Recep Rayyip Erdoğan'ı hedef alan alçak paylaşımlar yapıldı.

"Türkiye'de isyan: Suriyeli göçmen 5 yaşındaki kıza tecavüz etti" şeklindeki ilk paylaşımın ardından "Protestocular Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istedi" devamında ise "Türkiye'nin köpeğine istifa çağrısı" sözleriyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Rayyip Erdoğan'a hakaret edilen aşağılık ifadeler kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

untitled-1.jpg

GAZETECİ İBRAHİM KARAGÜL: "ARKASINDAN ÇOK PİS BİR TEZGAH ÇIKACAK!"

Gazeteci İbrahim Karagül yaşananlarla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. Karagül, "Kayseri'de bu gece başka bir şey deneniyor! Başarılı olursa çevre illere de yayacaklar bu işi. Suriyeli bir sapık Suriyeli bir çocuğu taciz etmiş. Valilik, güvenlik birimleri gerekeni ne ise yapmış. Elbette en ağır ceza verilmeli, verilecektir de. Burada sorun yok. Mesele bu nokta değil. Bunlar Suriyelilerin evlerini, iş yerlerini yakıyor. Ellerinden gelse Suriyeli yakmaya başlayacaklar. Dertleri ne Suriyeli sapık ne de Suriyeli çocuk! “Erdoğan istifa” sloganları gerçeği ortaya koyuyor. Bunların asıl hesaplaşmaları Türkiye ile. Bu sefer İstanbul’da değil, Anadolu’nun kalbinde bir deneme yapıyorlar. Tam da Türkiye-Suriye meseleleri konuşulurken. Tam da Irak’ın kuzeyinde PKK tasfiye edilirken. Tam da PKK’nın Suriye ayağını temizlemek için bir takım girişimler yapılırken. Tam da Türkiye-Suriye görüşmesi gündemdeyken. Tam da PPK, ABD ve İsrail bunu sabote etmeye çalışırken. Bu iş başka bir iş. Arkasından çok pis bir tezgah çıkacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.