Defansın "S O S" verdiği Konyaspor'da transfer defteri yeniden açılıyor

Defansın "S O S" verdiği Konyaspor'da transfer defteri yeniden açılıyor
 Muhabir
İlk 3 haftada defanstaki büyük açıklar, enilen hatalı ve basit goller sonrası Konyaspor'da transfer dosyası yeniden açılıyor

Trendyol Süper Lig'de haftayı 3-1’lik Bodrum FK mağlubiyeti ile kapatan Tümosan Konyaspor’da ilk iki maçta görülen basit ve hatalı goller bu maçta da devam etti.

Birisi Adil Demirbağ’ın ters vuruşundan olmak üzere 3 gol yiyen yeşil-beyazlılar 3 haftalık periyotta kalesinde 7 gol gördü.

RİZE İLE BİRLİKTE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM

Tümsan Konyaspor, ilk 3 hafta sonu itibarıyla Süper Lig'de kalesinde en çok gol gören takım olarak Çaykur Rizespor’la birlikte zirvede yer aldı.

ÖNCELİK "STOPER"

Konyaspor’da 3 haftadır devam sorun sonrası defansa transfer konusu gündeme geldi. Yeni transfer Calusic’in sezon başlamadan sakatlanarak operasyon geçirmesiyle bu oyuncuyu kullanamayan ve devre arasına kadar sonunda da kullanması zor gözüken yeşil-beyazlılarda stoper transferi öncelikli gündeme geldi.

UYGUN TRANSFER OLURSA "SAĞ BEK"E DE TAKVİYE

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın "takviye şart" dediği stoperle birlikte uygun fırsat transferi olursa sağ beke de takviye yapabilecek. Öte yandan Başkan Ömer Korkmaz da transfere yeşil ışık yaktı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum