Derya öğretmeni öldürüp Konya'da yakalanan caninin ifadesi kan dondurdu

Derya öğretmeni öldürüp Konya'da yakalanan caninin ifadesi kan dondurdu
Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş Mahallesi Yemişkumu semtindeki yazlık sitede 25 Ağustos'ta bir kadın öldürüldü.

Matematik öğretmeni Derya Demir'in kaldığı daireden gelen kötü koku üzerine komşuları, durumu jandarmaya bildirdi. Çilingirle kapısı açılan daireye giren ekipler, ailesinin 6 gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu 2 çocuk annesi Demir'in cansız bedeniyle karşılaştı. İncelemede Demir'in bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Jandarma, cinayet şüphelisi olarak Demir'in erkek arkadaşı matematik öğretmeni Murat Okur'u saptadı. Özel bir kurs merkezinde öğretmen olan bekar Murat Okur'un sevgilisinin cesedinin bulunduğu semtteki bir pansiyonda 5 gün kaldığı belirlendi.

Derya Demir'in kredi kartından hem alışveriş yapan hem de 2 kez para çektiği tespit edilen Murat Okur, kaçtığı Konya'da jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Erdemli ilçesine getirilen Okur, işlemleri sonrası tutuklandı.

"KAPIYI ÇEKİP, ÇIKTIM"

Sorgusunda cinayeti itiraf eden Murat Okur, "Derya, 'Ben ayrılmak istiyorum' dedi ve evin dış kapısına yöneldi. Evin kapısını açmaya çalıştı, ben de kapıyı tutarak engel olmaya çalıştım. Kapının yanındaki ayakkabılıkta küçük bir bıçak gördüm. Bıçağı korkutmak amaçlı Derya'ya doğru tuttum. Benimle evlenmek istemeyince ve ayrılma lafını duyunca sinirlendim. Bıçağı, Derya'nın omzuna saplamaya çalıştım. Fakat Derya refleksle boynunu çevirince bıçak boynuna saplandı, yere düştü. Ne yapacağımı bilemedim. Evden çıktığımda Derya'nın yaşayıp, yaşamadığını bilmiyordum. Kapıyı çekip, çıktım" dedi.

Derya Emir'in kendisine olan borcu nedeniyle maaş kartını verdiğini iddia eden Okur, "Bu kart ile önce konaklama yaptığım pansiyonun 10 bin 400 TL'sini ödedim. Olaydan sonra 2 gün bir apart otelde kaldım. Bu süre zarfında harcamalarımı Derya'nın verdiği karttan yaptım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.