Diyarbakır'da bazalt taşından yapılan fırınlarda pişen ekmek, "tırnaklı, baklava dilimi, mahalle nişanı, çakıl, çek çek, nohut, ikibaşlı, bisküvi ve kareli" isimleriyle 9 farklı şekilde hazırlanıyor.
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş bulunuyorsunuz. Daha fazla bilgi için Çerez politikamıza tıklayınız.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.