Diyarbakır’da 13 kişinin yaralandığı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 13 kişiden Ferhat Tangüner hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 13 kişiden Ferhat Tangüner hayatını kaybetti.

İlçenin Huzurevleri Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde iki aile arasında daha önceye dayanan husumet nedeniyle yaşanan silahlı ve sopalı kavgada polis memuru E.E. (31) ile birlikte toplam 13 kişi silah ve darp sonucu yaralanmıştı.

Hastaneye sevk edilen yaralılardan Ferhat Tangüner, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığı, tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.