Double Pass'ın Konyaspor eğitimleri tamamlandı

Double Pass'ın Konyaspor eğitimleri tamamlandı
 Editör
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Double Pass ile yürüttüğü Futbol Akademileri Projesi’nde yeni dönemde yaş grubu antrenörlerine yönelik eğitimlerin Konyaspor bölümü tamamlandı.

İki gün süren programda antrenörlere performans ve potansiyel oyuncu profilleri, bireysel gelişim planı (IDP) ve bireysel eylem planı (IAP), kulüp ve akademi yönetimi, A takıma geçiş, gelecek projeler ve oyuncu gelişim yolları geçiş antrenörlüğü konularında eğitim verildi. Ayrıca U16 takımı oyuncularına saha pratiği eğitimi gerçekleştirildi.

whatsapp-image-2024-10-04-at-18-12-35-2.jpeg

whatsapp-image-2024-10-04-at-18-12-36-1.jpeg

Double Pass Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Osman Üstünel, Double Pass Uzmanı Ahmet Türk, Akademi Direktörü Profili ve Futbol Felsefesi Uzmanı Joost Hendricx’in eğitimci olarak yer aldığı programa; Akademi Koordinatörü Yunus Altınbeyaz, Konyaspor Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Cem Bağcı ve altyapı gelişim liglerinde görev yapan tüm antrenörler katıldı.

Kulüp Başkanımız Ömer Korkmaz, gerçekleşen eğitimlerin ardından Double Pass ekibini kulüpte kabul etti. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Damkacı’nın hazır bulunduğu görüşmede fikir alışverişi yapıldı.

whatsapp-image-2024-10-04-at-18-12-36-2.jpeg

Başkan Ömer Korkmaz, kulübün altyapı vizyonundan bahsederek “Yeni bir yapılanmaya giderek güçlü bir altyapı için temelleri attık. İlerleyen dönemlerde altyapımızdan çıkacak çok sayıda oyuncunun A takımımızda forma giymesini hedefliyoruz” dedi.

Akademi Direktörü Profili ve Futbol Felsefesi Uzmanı Joost Hendricx ise “Altyapının başarılı olması için temel zorunluluklar var. Bunların başında iyi bir altyapı ekibi geliyor. Sonrasında gençlere değer veren bir A takım antrenörü ve bu yapıya kaynak ve destek veren bir başkan. Bu saydığım tüm özellikleri Konyaspor Kulübü’nde gördüm. Gelecek Konyaspor için güzel olacak.” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-10-04-at-18-12-34-1.jpeg

DOUBLE PASS EKİBİNE KONYASPOR FORMASI

Double Pass ekibinin Konya’daki son durağı Kayacık Tesisleri oldu. Teknik Direktör Ali Çamdalı ve teknik heyetle görüşen Double Pass ekibi, teknik heyetten alt yapı çalışmalarına dair bilgi aldı.

Teknik Direktör Ali Çamdalı, görüşmede şunları söyledi: “Altyapıya çok değer veriyoruz. Altyapıdan gelen oyuncularla ilgili özel planlamalar yapıyoruz. Biliyoruz ki bu uzun soluklu bir iş. İleride Konyaspor altyapısının adından söz ettireceğine inanıyorum.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.