Termos silah sayıldı: Deniz Akkaya’ya kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezası!

Termos silah sayıldı: Deniz Akkaya’ya kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapis cezası!
Eski manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Tartışma sırasında Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı fırlattığı belir

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Eski mankenlerden Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme tarafından 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen davada, 15 yaşınadaki kızına karşı "altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılandığı davada Akkaya'ya, kızı A.Ö.'nün kendisinden şikayetçi olmadığını da dikkate alarak 4 ay 27 gün hapis cezası verildi.

İÇİNDE DEMİR TERMOS BULUNAN ÇANTA SİLAH SAYILDI

Mahkeme, olay günü Akkaya ile kızı A.Ö.'nün aralarında kimin başlattığı belli olmayan şekilde tartışma çıktığını, tartışma sırasında Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığını, ayrıca mağdura tekme ile tokat atıp boğazını sıktığını belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.