Fatih Altaylı'ya ayak takımı cevabı: "Yavşak Faşist", "Haysiyetsiz Yavşak"

Fatih Altaylı'ya ayak takımı cevabı: "Yavşak Faşist", "Haysiyetsiz Yavşak"
Anadolu Sohbetleri programına katılan gazeteciler ayak takımı diyen Fathi Altaylı'ya programa katılan gazetecilerden sert tepki geldi.

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programına katılan gazeteciler ayak takımı diyen Fathi Altaylı'ya gazetecilerden sert tepki geldi.

66e024f39472f.jpeg

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programına CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı.

Gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile Anadolu Sohbetleri programında bir araya gelen Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

FATİH ALTAYLI AŞAĞILAMAYA ÇALIŞTI

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube'daki yayınında programa katılan gazetecilere "ayak takımı" diyerek hakaret etti. Altaylı, "Kemal Bey gerçekten öyle bir şey yapmış mı? Hiç dostu da yok; 'Deşifre falan olursun' dememiş. Haber tek başına her şeyi anlatıyor zaten. Ciddi bir şuur noksanlığı. Cumhurbaşkanı adayıydın sen, ayak takımının yanına gidiyorsun." ifadelerini kullandı.

SİNAN BURHAN: "FATİH ALTAYLI DENEN HAYSİYETSİZ YAVŞAK!"

Altaylı'nın sözlerinme sert yanıt veren Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, "Fatih Altaylı denen haysiyetsiz yavşak. Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nun federasyonunuzu ziyaretine katılan gazetecilere “ayak takımı” demiş. Orada tüm görüşten gazeteciler vardı. Onursuz adam. Ayak takımı ifadeni sana iade ediyorum." dedi.

66e0166f58462.jpeg

ZAFER ŞAHİN: "SENİN GİBİ YAVŞAK, HER DEVRİN ADAMI BİR FAŞİST OLMAKTAN İYİDİR"

Toplantıda yer alan Gazeteci Zafer Şahin ise Altaylı'ya cevabında şunları söyledi: "Fatih Altaylı adlı yavşak Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için “Ayak Takımı” ifadesini kullanmış. O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum. Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Gurur duyarım ayak takımından olmaktan. Ayak takımın evlatları bu vatanın dağlarında şehit düşerken sen terör örgütü elebaşının karşısında süklüm püklüm oturan adamdın. Ayak takımın evlatları üniversitelere alınmazken sen bir postal yalayıcı olarak gencecik kızlara medyadan küfür eder, paşalara selam çakardın. Koltuğunu korumak için bugün çok eleştirdiğin iktidara yaranacağım diye attığın taklalar havadaki taklacı güvercinleri kıskandırır. Bknz: Anket vakası Sen sırf güçlü diye fetö terör örgütüne övgüler düzen kolpacının tekisin. Ayak takımının çocukları kazandı sen kaybettin Fatih. Sen şu an sahibinin sesi olarak, onun siyasi geleceğinde önünü açmak kullandığı saldırgan bir eski medya figüründen başka bir şey değilsin. Millet sana acaba bugün kime saldırmış, kendisine küfrettirmek için acaba ne zırvalamış diye bakıyor. Şimdi git beni dava et. Bunları mahkemede de söylemek istiyorum."


EMİN PAZARCI: "DAYAK YEMEKTEN KURTARDIĞIM GAZETECİ MÜSFETTESİ!"

Emin Pazarcı ise, "Bre şuursuz... TBMM'de dayak yemekten kurtardığım Fatih Altaylı müsilajı... Kılıçdaroğlu ile görüşen ve benim de aralarında olduğum gazetecilere "ayak takımı" demişsin! Bana bak densiz. Kendine gel gazeteci müsfettesi. Senin için o emekçi gazetecilerin ayaklarının altında olmak bile şereftir! Ayrıca biz gazetecilik yapıp, daha düne kadar bu ülkede Ana Muhalefet Lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştük. Senin gibi bebek katili Abdullah Öcalan'ın ayağına gitmedik. Sen kimsin, gazeteci misin ki, o kadar basın emekçisine laf etme cüretini kendinde gorüyorsun? Haddini bil, kendine gel yetersiz?"

  • M. Mustafa Özdemir

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.