Fatih Serkan Albayrak: "Daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz"

Fatih Serkan Albayrak: "Daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz"
 Editör
Fatih Serkan Albayrak, "Bir sonraki haftalarda skorun yanına oyunu da ekleyerek galibiyetler almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor maçıdnan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden TÜMOSAN Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, yeni transferlerinin uyum sorununu atlatmasıyla daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini ifade etti.

Karşılaşma sonunda basın toplantısında Albayrak, zor bir deplasman maçına çıktıklarını belirterek, "Zorlu bir deplasmana geleceğimizi biliyorduk. Çünkü üst üste galip gelip puanlar alan bir takıma karşı oynayacaktık. Geçen sezon iç saha galibiyetleri alan bir takımdı. Bunun zorluklarını biliyorduk. Hafta içerisinde bunların üzerine çalıştık. Biz sezon başından beri savunmaya ağırlık veriyorduk. Son 2 maçtır da gol yemiyoruz. Bu maçta galip gelmek güzeldi. Bu zorlu hava şartlarında oyuncularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Rakibimiz zorlu bir rakip, güzel sonuçlar alan bir ekipti. Almış olduğumuz bu 3 puan bizim için sevindirici" dedi.

Yeni transferlerinin uyum sorununu atlatmasıyla daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini ifade eden Fatih Serkan Albayrak, "Bir sonraki haftalarda skorun yanına oyunu da ekleyerek galibiyetler almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.