Fatih Serkan Albayrak: "İyi mücadele ettik, hatalı goller yedik!"

Fatih Serkan Albayrak: "İyi mücadele ettik, hatalı goller yedik!"
Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, iyi mücadele etmelerine karşın bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini söyledi

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Konyaspor'da Teknik Sorumlu Fatih Serkan Albayrak, Beşiktaş karşısında oyuncularının ellerinden geleni yaptığını buna rağmen bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini belirtti.

Albayrak, basın toplantısında, "Maçın içerisinde yapmış olduğumuz bireysel hataya kadar dengeli bir müsabaka oldu. Rakibi 3-4-3 şeklinde karşıladık. Bunda başarılı da olduk. Bazen oyun disiplinine uymadığımızda Beşiktaş geçişleri iyi yaptı. Akan oyunda topu kaptırdığımızda blok aralarındaki mesafeler uzayınca Beşiktaş, kaliteli ayaklarıyla tehlikeli oldu. Yediğimiz goller tamamen kendi hatalarımızdan geldi. Mücadele gücümüz iyiydi. Oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Keyifli bir müsabaka izlendiğini düşünüyorum. Beşiktaş'ı galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz ve Avrupa kupalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yetenekli oyunculara sahip olduklarını da belirten Albayrak, daha fazla özgüvenli olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.